13 november 2016
13:00

Hörnefors IF - Spöland Vännäs IF 9-3

Rätt bra match ändå!!
Idag mötte vi ett nytt ihopsatt lag för säsong 2016/17 anmält in till div 19. En serie bestående av lag med i huvudsak 06 spelare. Hörnefors lag bestod av spelare födda 04-05 samt två 06er. Fel div kan jag tycka man anmält sig i.
Nu till matchen.
När sorgen lagt sig tycker jag killarna gjorde riktigt bra match faktiskt. 9,52 in i första perioden gör Hörnefors sitt första mål och så långt var vi bra med. Sen får vi frislag och kvitterar till 1-1 på snygg variant. Vid halvtid är ställningen 3-1 till Hörnefors.
I andra perioden leder Hörnefors med 5-3 efter 10 minuters spel, vi är faktiskt med även då. Det är i andra halvan av sista perioden det rasar ihop. Killarna börjar deppa när dom gör 6-3 och vi orkar inte med helt enkelt.
Vi tar med oss 2/3 delar av matchen fokuserar på det vi gjorde bra under kommande veckas träning.